ISO 22760-4:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٧ مايو ٢٠٢٤

Road vehicles — Dimethyl Ether (DME) fuel system components — Part 4: Level indicator

ملفات الوثيقة ISO 22760-4:2024

الإنجليزية 5 صفحات
الإصدار الحالي
17.75 BHD

مجال الوثيقة ISO 22760-4:2024

This document specifies definitions of and general requirements to level indicators, intended for use on the types of motor vehicles defined in ISO 3833. It also provides general design principles, and specifies requirements for instructions and marking.

This document is applicable to vehicles using gaseous fuels in accordance with ISO 16861. It is not applicable to the following:

a)       fuel containers, except to the extent explicitly referred to in this document;

b)       stationary, ship, railroad vehicle or aircraft dimethyl ether (DME) engine installations;

c)        electronic fuel management;

d)       refuelling receptacles.

NOTE 1        It is recognized that miscellaneous component properties not specifically addressed herein can be examined for compliance with the criteria of any applicable part of the ISO 22760 series, including subjecting the component to the appropriate functional tests.

NOTE 2        All pressures referred to in this document are gauge pressures unless otherwise specified.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph